Waar kunt u champagne optimaal beleven? In de Champagnestreek zelf!


Champagneproeverij.nl verzorgt in samenwerking met Wine & Dine Travels een exclusief suitje naar de champagnestreek voor bedrijven en vriendengroepen vanaf 10 personen.

Reims en Epernay liggen in het hart van de beroemde Champagnestreek. Verscheidene grote huizen openen met plezier hun deuren voor u. Soms op een spectaculaire manier, de andere keer weer meer traditioneel. Maar ze hebben één overeenkomst: met trots bieden ze u hun beste glas champagne aan.

De “Route du Champagne”, de steden en hun champagnes vormen een uitstekende reden om een charmant weekend juist hier door te brengen. Laat ons dit het meest elegante weekend van het jaar voor u en uw collega’s maken!

Een weekend, besteed aan genieten en het goede leven in de Champagne. Tijdens drie fantastische dagen bezoeken we de beroemde ‘maisons de champagne’, zoals bijvoorbeeld Moët & Chandon, Louis Roederer of Krug, waar we een diversiteit aan mooie champagnes zullen proeven.

 

De champagne reizen zijn inclusief overnachting op een chateau, bezoek aan champagnehuizen en diner in een Michelin sterren restaurant.

 

Wij gaan graag in op uw persoonlijke wensen

Ultiem Genieten


U zult onder indruk geraken van de soms enorme grote champagnekelders, vaak daterend uit Romeinse tijden. Andere kelders zijn juist weer intiemer, met een gepassioneerde
champagneboer die u, proevend van een glas van zijn beste champagne, met liefde vertelt over zijn druiven, de eigenschappen van zijn percelen en zijn eigen manier van produceren om de kwaliteit van zijn champagne te perfectioneren.

Ultiem genieten is een verblijf in het fantastische Les Crayeres*****, een uitzonderlijk elegant hotel in een door Engelse architectuur gestileerd park. Met een combinatie van traditie, comfort en verfijning, biedt het hotel u luxueuze, stijlvolle kamers en een gastronomische, verfijnde kaart.

Ook bezoeken we de abdij van Hautvillers, waar Dom Perignon de keldermeester was en waar zijn imposante tombe nog staat.

Verder bekijken we de spectaculaire kathedraal van Reims (staat met recht op de Unesco lijst), waar de koningen van Frankrijk werden gekroond over een periode van maar liefst duizend jaar.

Ook staat het absoluut charmante Chateau du Conde, een privé chateau met fantastische meesterwerken, op het programma. Temidden van de wijnranken zult u genieten van de vele glazen champagne, uitgeserveerd op de fraaist gelegen terrassen.

De uitzonderlijke cuisine in de beste restaurants van de regio, waarvan er diverse Michelin sterren hebben, zullen u met hun gastronomie in vervoering brengen. Tot uw terugkeer zult u geen dag beginnen zonder glas champagne…

Opdrachtgevers

ING-Logo
”Met Champagne vier je een deal!”
E. Dusée, ING
logopcm
“Erg genoten, mooie combinaties met het diner!!” H. Vlierhuis
H. Vlierhuis, PCM
logoquote500
”Het is een succes geweest!” J. Jansen
J. Jansen, Quote
Logo-Rabobank
“Het was een zeer geslaagde middag! Iedereen was enthousiast. Bedankt!” Danielle Clemens
Danielle Clemens, Rabobank
kpmg-logo
“Het was wat ons betreft een geslaagd uitje. Alles was prima verzorgd. Klasse! Ook het diner in de Waag was goed verzorgd.” – Aad Lubbe, KPMG
Aad Lubbe, KPMG
Aegon logo
“Dat noem ik nou een masterclass!” – (K. Storm)
K. Storm, Aegon
ABN-AMRO-Logo-Font
“Het was fantastisch, iedereen heeft genoten en zeker ook van de spreker. Alleen maar positieve reacties. Hartelijk dank voor alles, was heel goed georganiseerd en de hapjes erbij waren voortreffelijk!” – Edith Missot
Edith Missot, ABN Amro
allenovery logo
“Erg goed in de smaak gevallen!” – E. Bouwens
E. Bouwens, Allen & Overy